Kort ventetid:

Få en bedre hverdag
med et besøk fra meg

I mer enn 11 år har jeg hjulpet lokale bedrifter i å få en bedre arbeidshverdag.

Det er ingenting som er så irriterende - og farlig for driften - som et datanettverk og en dataløsning som bare fungerer av og til. 

Jeg kan hjelpe deg med:

  • sette opp sikre systemer
  • drifte små og store datasystemer
  • gi deg konkurransefordel med nye løsninger
  • fjerne virus og ulumskheter
  • med mer

..som hjelper deg å få en bedre - og sikrere - hverdag.

Moderne dataløsninger som hjelper deg

Jeg lytter til deg, og finner ut hva som gir deg plagene du har. Noen ganger sitter ikke årsaken der smerten er, og uten kunnskap om hvordan kroppen fungerer er det vanskelig å gjøre rett endring.

Når jeg har funnet årsaken behandler jeg den, og du vil da ofte oppleve at plagen gir seg der og da. Veldig ofte kjenner folk at det gjør veldig vondt når jeg starter, men at dette knapt er merkbar etter 10-30 minutter med behandling. 

I tillegg vil jeg ofte gi deg enkle øvelser du kan gjøre hjemme, uten dyrt utstyr. Disse enkle øvelsene kan du gjøre som en vane, og dermed unngå at plagene kommer tilbake. 

Alle fungerer bedre når de ikke har plager, du også.

Hvor mye hindrer dine plager deg i hverdagen?

Jeg har hørt folk fortelle at de nærmest er "apatiske" på jobb, fordi nakke- og skulderplagene er så vonde. Når de da etter 10 minutters behandling er gode igjen, så er det gull verdt. Ikke bare for den enkelte, men også arbeidsgiver og familie. 

I stedet for å dytte innpå smertestillende (som også koster en del over tid), og få uante plager av dette. Så er det bedre å få behandling for det som egentlig er årsaken til plagene, og dermed bli kvitt det hele. 

Med mine mer enn 13 års erfaring med å finne årsak til plager i kroppen, behandle og følge opp - har jeg gitt flere hundre personer en bedre hverdag.

Bestill derfor en time her og nå, og få vite når du kan få neste behandling

Klikk på knappen "Book time nå!" og velg type behandling du ønsker, og tidspunkt. Du får bekreftelse med én gang, og du kan glede deg til å få hjelp med å bli kvitt din plage.

Haster det? - Book en time her og nå, og send meg beskjed om at du trenger rask hjelp. Jeg vil da se om jeg kan finne en ledig inneklemt time til deg, eller ringe deg hvis jeg får en plutselig avbestilling.

Bestill evaluering av ditt datasystem nå - og få med:

Dette får du med i din time (uten ekstra kostnad):
Sikkerhetsanalyse, Verdt kr 2600.
GDPR-veil. for lokale bedrifter, verdt 4300.
Sjekkliste for GDPR. Verdi kr 1290.
1 time med meg hos deg, Verdt kr 1350.
Samlet verdi kr 9540,-  Du får det med uten ekstra kostnad ved bestilling her og nå!
Bestill evaluering nå. Kun kr 2900,- + MVA
  • Jeg bestiller
"Det var fantastisk å gå ut fra klinikken. Som en ny verden. Ryggsmerten var borte, og jeg følte jeg kunne puste igjen. Du verden hvor mye bedre!"
Eli Snakkesalig
"Har hatt vondt i beinet i 3 måneder, og det er nå nesten borte etter kun to behandlinger. Anbefaler Terapeut 3 på det varmeste!"
Roar Brølekor